Ma Auguszta napja van.

> Iskolánkról

A Matrix- Nebuló Közhasznú Társaság egy olyan szakképző iskolát hozott létre 2005 júliusában, melynek elsődleges célja Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében, és igény esetén az ország más területein a szakmai elméleti és gyakorlati oktatás színvonalának, választékának javítása, és képzési anyagok fejlesztése. Másrészről, szeretnénk azoknak a frissen érettségizett fiataloknak az első szakmához jutás lehetőségét biztosítani, akik nem nyertek felvételt felsőfokú oktatási intézménybe, vagy nem tudtak elhelyezkedni.

Az iskolánkban a székhelyen és telephelyen nappali és esti tagozaton folyik képzés, azon diákok részére, akik alapvizsgával, vagy érettségivel rendelkeznek, az adott évben nem töltök be a 21. életévüket. Igény esetén lehetőség van esti munkarend szerinti oktatás indítására is.
Az egyes szakokon a kötelező szakmai órákon kívül, az idegen nyelvek valamint a számítástechnikai ismeretek kapnak kiemelkedő szerepet az oktatásban.

Az elméleti képzés mellett gyakorlati lehetőséget biztosítunk diákjaink számára, nemcsak az iskola keretein belül (taniroda, számítástechnikai szaktanterem, tanműhely), hanem más gazdasági és kereskedelmi szervezeteknél is. Az iskolában korszerű berendezésekkel, és technikai eszközökkel felszerelt taniroda és tanműhely segíti az új, gyakorlati ismeretanyagok elsajátításában tanulóinkat a székhelyen, telephelyen és a megállapodási szerződés szerinti gyakorló helyeken.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ipari és Kereskedelmi Kamara engedélyével és jóváhagyásával valamennyi gyakorlóhely rendelkezik.

 
2010 Minden jog fenntartva! - Mátrix Szakképző Iskola - 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 1.